Hvem

Anna Thygesen

Anna Thygesen
Kommunikationsrådgiver & CEO

T +45 2215 1745
M anna@wedocommunication.dk

Anna har en udpræget næse for god – og dårlig kommunikation. Derfor arbejder hun altid sammen med virksomheder og brands, der kan tåle at høre sandheden. Anna vil ud over stepperne, hun kalder en spade for en spade, og hun kan ikke stå for virksomheder, der hellere vil indtage udfordrerrollen end krybe langs panelerne. Strategisk kommunikation er Annas hjertebarn, og det er grundstenen i al hendes rådgivning. ” Få nu lavet en strategi og sørg så for at få den ført ud i livet” hører man konstant Anna sige til kunderne.

Anna rådgiver også virksomheder, når det brænder på. Når shitstormene raser, når direktørerne dummer sig, når salget svigter, og køberne opfører sig træls, ja – når omverdenen i det hele taget ikke opfører sig, som man troede den ville.

Anna var en tur omkring den famøse PFA-skandale for en del år siden, hvor hun i den grad selv stak næsen frem og fik med grovfilen i alle medier. Den oplevelse bruger hun aktivt, når hun rådgiver topledelser om alt fra CEO branding til ledelseskommunikation og risikovurdering af kommunikationsindsatser. Det giver nemlig god mening.

Anna er også meningsdanner, debattør, TV-vært og forfatter udover, at være primus motor i WeDoCommunication.
Anna er uddannet fra Handelshøjskolen i Aarhus og bor privat på Amager, men er oprindeligt fra en gård uden for Aarhus.