Medie- og budskabstræning

I WeDoCommunication synes vi selv at vi laver markedets bedste og mest effektive medietræning. Hvert år hjælper vi en lang række virksomheder, brands og talspersoner med at få deres budskaber ud i medierne.

Det danske mediebillede er i konstant forandring. Selvom mange seer-, lytter- og læsertal er støt faldende, og langt de fleste danskere generelt kommunikerer mere og mere på de sociale medier, så er god medieomtale, både når det gælder de gode og de dårlige historier, stadig alfa og omega for langt de fleste virksomheder og organisationer.

Uanset hvilken virksomhed, det drejer sig om, hvad I end beskæftiger jer med og hvem jeres målgruppe er, gælder det om at brænde igennem i medierne med de bedste budskaber på den bedste måde for at opnå mest mulig taletid og opmærksomhed.

En dårlig performance i medierne med en god sag, giver højst sandsynligt ikke anledning til kritik, men det er jo fuldstændig åndssvagt at forspilde en enestående mulighed for at trænge igennem med sine budskaber fordi man ganske enkelt ikke forstår spillets regler eller ikke har lært at agere i journalisternes og mediernes verden.

Omvendt har mange virksomheder og organisationer også brug for at kunne håndtere negativ omtale og kritik. Man kan vælge at gå i flyverskjul og håbe, at det går over, men man kan også tage tyren ved hornene og komme ud af busken og komme helskindet ud på den anden side.

Mange aktører i erhvervslivet mestrer ikke nødvendigvis denne disciplin, og mange organisationer forstår heller ikke vigtigheden af afsætte de nødvendige ressourcer til forberedelse og træning. Men investeringen betaler sig, uanset om det handler om en positiv budskabsaflevering eller om krisekommunikation.

I WeDoCommunication hjælper vi med alt fra positionering i medierne, udvikling og aflevering af positive budskaber, håndtering af krisesager, forberedelse og træning i forbindelse med kritiske tv-interviews.

Vi hjælper med alt fra en skarpere personlig branding af fx en CEO i et virksomhedsportræt i Børsen, et interview i lokalavisen, vi hjælper med at navigere jer bedst muligt igennem en shitstorm på Facebook, der lynhurtigt kan ende med pressens bevågenhed.

Det handler om at brænde igennem og ikke mindst om at forstå selve “gamet” i medierne.  

Vi skræddersyer den rigtige løsning, uanset om det er medietræning af en enkelt person eller et helt team. Vi står til rådighed 24/7 og reagerer lynhurtigt i kritiske situationer, og vi følger selvfølgelig med på sidelinjen så længe, I ønsker det. Al vores medietræning foregår som on camera træning. Fordi det er meget nemmere at flytte sig og blive bedre, når man ser sig selv udefra og husk at det er bedre at dumme sig i vores studie end ude i virkeligheden.

Giv os et kald eller send os en mail, så tager vi et møde og sammen lægger vi en plan.