Krisekommunikation

Krisehåndtering er den kommunikationsdisciplin, mange virksomheder og organisationer ønsker, at de aldrig får brug for. Men for langt de fleste – hvis ikke alle – vil større eller mindre kriser fra tid til anden banke på døren. 

I WeDoCommunication har vi mange års erfaring med at hjælpe virksomheder og organisationer gennem krisesituationer.

I en digital æra er der opstået flere platforme, hvor kriserne kan opstå og rulle videre – og det går stærk. Derfor er det vigtigt hurtigt at analysere krisens omfang og DNA, udarbejde en strategi, lave budskabsformuleringer til kriseberedskaber og budskabstræne relevante talspersoner, så håndteringen af presse og sociale medier er optimal. 

Vi står selvfølgelig til rådighed 24/7, og vi er vant til at holde hovedet koldt, når vores kunder befinder sig midt i orkanen.

Giv os et kald eller send os en mail, så tager vi et møde hurtigst muligt og sammen lægger vi en plan.