Anna Thygesen

Kommunikationsrådgiver, Trusted Advisor og CEO

Anna er en af Danmarks mest markante og profilerede kommunikationseksperter, og behind the scenes fungerer hun som kommunikationsrådgiver og særlig rådgiver for en lang række virksomheder, brands og topledelser.  

Anna har bred erfaring med alle typer kommunikationsrådgivning. Hun kommer oprindeligt fra den anden side af bordet og har været topchef i både danske og udenlandske virksomheder. Hun har en bred ledelseserfaring og har arbejdet på nogle af landets største kommunikationsbureauer. 

Anna var helt tæt på og vidne til en af landet største økonomiske skandaler tilbage i 1990’erne og har siden bygget videre på den erfaring og er i dag en af Danmarks mest erfarne og benyttede kriserådgivere. 

“Svesken på disken” er Annas motto, hun er benhård og risikovurderer lynhurtigt og effektivt. Hun ved om nogen, hvad der er god kommunikation og hvad der er dårlig kommunikation. Og Annas rådgivning virker. 

Anna har et stort netværk i erhvervslivet, i medierne og i WeDoCommunication hyrer hun altid med kloge, dygtige, ordentlige, sjove og ikke mindst hurtige medarbejdere og freelancere. 

Hver uge kan du høre Annas tag på ugens kriser i podcasten Småt Brændbart – hør den, hvor du hører dine podcasts.