Ledelseskommunikation

Intern kommunikation er langt hen ad vejen at opfatte som ledelseskommunikation. Det er ledelsen i en virksomhed, der sætter standarden, tonen og indholdet for al kommunikation, der foregår på de interne kanaler, uanset om det er på intranet, town hall meetings, mus-samtaler eller noget helt fjerde. Når en chef, topchef eller mellemleder taler med og til medarbejderne så er det ledelseskommunikation.

Ekstern kommunikation bliver ofte prioriteret højere end intern kommunikation. Forståeligt nok, sikkert, fordi eksterne interessenter ofte fylder mest i mange virksomheders overordnede forretningsstrategistrategi. Kunderne, gæsterne, patienterne eller hvad man nu opererer med, får ofte al opmærksomheden, hvorimod medarbejderne mere opfattes som et middel til at nå den eksterne målgruppe og ikke en målgruppe i sig selv.

Men tiderne er skiftet. Manglen på kvalificeret og engageret arbejdskraft, er – hvis ikke en vigtigere faktor, så – minimum lige så vigtigt som alle andre faktorer.

I WeDoCommunication hjælper vi bl.a. virksomheder med at udvikle interne kommunikationsstrategier og vi hjælper selvfølgelig også med at eksekvere dem. Vi uddanner og træner ledere og mellemledere i at kommunikere strategisk med og til virksomhedens medarbejdere.

Giv os et kald eller send os en mail, så tager vi et møde og sammen lægger vi en plan.