WeDoCommunication

Thomas Fryd

Thomas Fryd. Visuel kommunikationsrådgiver


Thomas er en rigtig københavnerdreng, der er født og opvokset på Stenbroen. Han vidste tidligt, hvad han ville - og allerede som 16-årig gik han i lære som fotograf hos den legendariske reklamefotograf Per Kruse. Det var længe før, det digitale foto var opfundet, og dengang skød man billederne på film, hvorefter man måtte i mørkekammeret og fremkalde, så Thomas kender håndværket fra bunden.

Efter læretiden var overstået, startede Thomas op som selvstændig fotograf. Han var med på beatet, da branchen begyndte at udvikle sig digitalt – og han er blandt andet manden bag det ikoniske foto ”6 om dagen”, der siden 1998 har opfordret danskerne til at spise mere frugt og grønt.

Thomas står bag kameraet både når det gælder stills og levende billeder – og arbejder også som instruktør. Han har en meget stærk portefølje og løser opgaver for de sejeste brands både nationalt og internationalt. Han har knipset flere billeder, end han selv kan tælle – og han sidder også med om bordet som rådgiver, når det handler om at skabe og udvikle virksomheders visuelle identitet.

Thomas har vundet flere priser, blandt andet LA Movie Award for Best Cinematography og han har skudt billeder i det meste af verden – fra Cape Town over Bhutan – over Rusland og USA til Indien.