WeDoCommunication

Samarbejdspartnere

 
Samarbejdspartnere

I WeDoCommunication er vi alle kompetente rådgivere. Vi er ekstremt opmærksomme på, at vi alle evner at sætte os ind i vores kunders komplekse problemstillinger, for derefter at kunne omsætte denne viden og levere værdifuld kommunikationsrådgivning. Men vi har ofte brug for hjælp og indspark.

Derfor benytter vi af vores store netværk. Det handler om at kende nogen, der har en viden og nogle kompetencer, der skaber værdi for vores kunder.

Vi arbejder f.eks. tæt sammen med mesterkokken og gastronomisk konsulent Mikkel Marschall, og produktionsselskabet ResearchGruppen, når det gælder journalistisk indhold på film og video. Vi har også et tæt samarbejde med Langelandsfestivalen om alt fra branding til event-indhold. Vi har også et langt samarbejde med det finske eksportråd Finpro og blandt de helt nye, kan vi nævne Dot en udbyder af interaktive marketingydelser.

Vi kender også sådan nogle her:

Eventbureauer, mediebureauer, tekstforfattere, filosoffer, illustratorer, komikere, skuespillere, stemmetrænere, dagdrømmere, kameludlejere, designere, kokke, sprechstallmeistere, politikere, hesteviskere, tjenere, ballonkunstnere, IT-nørder, kunstnere, popstjerner, journalister, direktører, barnestjerner, fotomodeller, kassedamer, fantaster, tryllekunstnere, slagtere, klovne, direktører, make-up- artister, bloggere, TV-værter, bodybuildere, opfindere, oversættere og mange mange flere…