WeDoCommunication

Kurser

 
Kurser

WeDoCommunication afholder både åbne og lukkede kommunikationskurser. Vi skræddersyer dem, så de passer til dig, dine kollegaer eller medarbejdere. Formålet med at deltage i et af vores kommunikationskurser er typisk at opgradere faglighed og erhverve konkret viden om kommunikationsfaglige discipliner.

Lige for tiden er det kurser som disse, der hitter:

Strategisk kommunikation - fra strategi til eksekvering. Mere effektivt, mere målrettet og med bedre resultater.

Målgruppe: Dig, der arbejder med kommunikation til daglig, uanset om der står noget med kommunikation i din titel eller hvis du har et job, hvor kommunikation fylder rigtig meget.

Kreative processer - den gode idé, fra brainstorm og den berømte ud af boksen-tankegang til vinkling og engagerende indhold.

Målgruppe: Dig, der arbejder med kommunikation til daglig, uanset om der står kommunikation i din titel eller hvis du har et job, hvor kommunikation fylder rigtig meget.

Personlig branding og gennemslagskraft - bliv mere synlig, mere skarp, definér dine kernekompetencer og brænd bedre igennem.

Målgruppe: Dig, der arbejder med kommunikation til daglig, uanset om der står noget med kommunikation i din titel eller hvis du har et job, hvor kommunikation fylder rigtig meget.

Salgskommunikation - Vi har ikke opfundet en pille, der gør dig til en bedre sælger, men vi ved at salg er et must for langt de fleste virksomheder, uanset om det handler om direkte salg, salg via andre eller online salg. Få styr på dine unikke selling points, lær om alt fra empatisk lytning over behovsafdækning til at lukke en ordre.

Målgruppe: Du behøver ikke arbejde med salg til daglig, men salg er vigtigt og du mangler grundlæggende viden og værktøjer til at komme i gang eller blive endnu bedre.

Sociale Medier - Hvordan bruger du de sociale medier - personligt, fagligt og til at netværke? At bruge sociale medier som professionelt kommunikationsredskab i din hverdag, kan styrke dit og virksomhedens brand. Få styr på, hvordan du kommer i gang og ud over rampen.

Målgruppe: Dig, der arbejder med kommunikation til daglig eller dig, der bare gerne vil blive bedre til at kommunikere på sociale medier.

For mere info, tag fat i os. Du kan få fat på Anna på telefon (+45) 22 15 17 45