WeDoCommunication

Elisa Lykke

Elisa Lykke. Kommunikationsrådgiver


Elisa Lykke er opvokset i det københavnske Nord-læder-vest-kvarter – nærmere betegnet i Emdrup. Elisa er en ildsjæl. Hun har en humoristisk og versatil tilgang til de projekter, hun kaster sig over. Elisa har som PR-agent repræsenteret alle, der er noget ved musikken og mere til – fra Niclas Bendtner over Rune Klan til Sara Blædel.

Elisa har 10 års erfaring som caster hos Metronome Productions, men startede i 2006 som selvstændig. Det gav frihed og plads til at udvide kreativiteten på flere platforme og arbejde for alle de andre store produktionsselskaber som Nordisk Film, BLU, Eyeworks, STV, Koncern, Snowman m.fl., hvor Elisa har siddet med rundt om bordet og castet de rigtige personer og profiler til de tv-programmer, der er løbet over de danske tv-skærme. Det er fx Elisa, vi kan takke for, at vi fik Sidney Lee på skærmen. Det er nemlig hende, der castede ham til det første program, han medvirkede i. Det hed ”Hva’ Kvinder Vil Ha’” og kørte på Kanal4 i 2007.

Elisa har fest og farver i blodet. Hun forstår, at banke et godt event op. Hendes engagement, kreativitet og professionalitet er guld værd, når det handler om, at skabe de rigtige rammer - hvad end det er et pressemøde, en lancering eller en restaurantåbning. Og så har Elisa også det gode netværk, så hun er guld værd, når det handler om at sikre, at det er de rigtige mennesker og de rigtige presseopbud, der dukker op.

Elisas helt store force er hendes netværk. Hun er nemlig også presseansvarlig for en lang række kendte komikere, sportsfolk, musikere og skuespillere, ligesom hun også fortsat løser casting-opgaver. Og så har hun været tilknyttet Go' Morgen Danmark og Go' Aften Danmark på TV2 som kendis-ekspert i en to-årig periode. Hun optræder jævnligt som ekspert i medierne inden for kendis-stof, branding og tv-platforme. Med andre ord – Elisa ved, hvad der rører sig.

Hun har også arbejdet som skrivende journalist for blandt andet Femina, Magasinet Q, Liebhaverboligen og Alt For Damerne.

 

Elisa brænder for at udvikle på PR, events og branding og hun formår altid at møde kunden, der hvor de er og sikre, at det er den rigtige løsning, der bliver eksekveret.

 

Brancher: 
Livsstil og design, kultur- og underholdning, fashion