WeDoCommunication
Produkter_7.png

Digital & SoMe

WeDoCommunication hjælper jer med at fastlægge, om jeres tilstedeværelse på digitale platforme skal have fokus på jeres produkter, brand awareness og/eller at opbygge et community brugerne imellem.

Digital_Banner.png
 
Digital & SoMe

Hverdagen er indrettet sådan, at man konstant kommunikerer med de brands, man kender på sociale medier og digitale platforme. For at skabe værdifuld interaktion med de digitale brugere skal der lægges en strategi for, hvad I gerne vil opnå med tilstedeværelsen på de digitale platforme og hvordan I indbyder jeres brugere til dialog.

Algoritmen for de sociale medier ændrer sig hele tiden, samtidig med at den organiske trafik på både hjemmesider og sociale medier falder. Det betyder, at behovet for målrettet, interessant og brugbart content er højere end nogensinde før.

Jo mere målrettet jeres content er, jo mere interaktion får I med jeres brugere og jo stærkere bliver dialogen. Godt content hjælper jer også med at få højere rankings på Google og i den enkelte brugers feed.

WeDoCommunication hjælper jer med at fastlægge, om jeres tilstedeværelse på digitale platforme skal have fokus på jeres produkter, brand awareness og/eller at opbygge et community brugerne imellem. Vi hjælper jer med, at udarbejde strategien, skabe rammerne og udvikle involverende og inspirerende content, I kan dele med jeres digitale publikum - og som jeres brugere har lyst til at dele videre i deres netværk.

Vi kan blandt andet tilbyde:

  • Digital strategi og contentudvikling

  • Rådgiving om community management

  • Udvikling af content til digitale platforme

  • Krisehåndtering på sociale medier

For mere info, tag fat i os. Du kan få fat på Anna på telefon (+45) 22 15 17 45