WeDoCommunication

Branding

Succesfuld branding handler om at skabe overensstemmelse mellem den måde det omgivende samfund opfatter en virksomhed på, den måde virksomheden selv ønsker, at blive opfattet op og endelig hvordan virksomheden rent faktisk agerer.

Branding_Banner.png
 
Branding

Branding er den samlede sum, af det man som forbruger siger, føler og tænker om en virksomhed. Og succesfuld branding handler om at skabe overensstemmelse mellem den måde det omgivende samfund opfatter en virksomhed på, den måde virksomheden selv ønsker, at blive opfattet op og endelig hvordan virksomheden rent faktisk agerer.

Jo mere en virksomheds interessenter - fra kunder, medarbejdere, leverandører til det omgivende samfund - vil anbefale et brand, jo højere er virksomhedens brandværdi. Det nytter ikke, at en virksomhed lykkes med fantastiske marketingkampagner, hvis virksomhedens kundeservice hænger i bremsen eller kunderne har dårlige oplevelser med produktet. I WeDoCommunication opfatter vi resultatet af god branding som en opsparing af goodwill og loyalitet på en konto, som dels er med til at øge brandværdien, men som også er den buffer, man har brug for i sværere tider.

I forhold til at udvikle og styrke jeres virksomheds brand kan vi fx tilbyde:

  • Udvikling af brandingstrategi og brandingidentitet

  • Udvikling af specifikke aktiviteter, events og kampagner, der har til formål at øge jeres brandværdi

  • Udvikling af specifikke aktiviteter, events og kampagner, der har til formål at øge jeres brandværdi

For mere info, tag fat i os. Du kan få fat på Anna på telefon (+45) 22 15 17 45