WeDoCommunication

Anne Kirstine Cramon

Anne Kirstine Cramon. Kommunikationsrådgiver


Anne Kirstine er opvokset i Vestjylland, men skiftede for ti år siden den jyske muld ud med de Københavnske brosten.

Anne Kirstine har en cand. mag. i Dansk og kommunikation fra Københavns Universitet. I sit arbejdsliv er hun born and raised i kommunikationsbranchen og har siden 2011 arbejdet med PR og kommunikation på bureauer i både Danmark og Sverige.

Anne Kirstine ved rigtig meget om public relations og hvordan, man som virksomhed, kan positionere sig i medier og omverden. Derudover har hun en helt særlig næse for at udvikle kreative kommunikationskampagner.

I starten af 2016 hev Anne Kirstine teltpløkkerne op af brostenene på Nørrebro, for at rejse verden rundt. Hun skiftede titlen som kommunikationskonsulent ud med en midlertidig titel som verdensmandsdame, der tog hende til det meste af Asien og Australien. Vel hjemme igen er Anne Kirstine nu en del af WeDoCommunication.

Hun er en aktiv debattør i det danske mediebillede og blander sig ofte i emner, der vedrører medier og samfund. Hun bor til fremleje på Nørrebro og er altid på jagt efter et sted, hvor hun permanent kan sætte teltpløkkerne i jorden.

 

Brancher: 
Detailhandel/FMCG, hotel og konference, finanssektor, livsstil og design, fødevarer, transport, turisme, tech, kultur- og underholdning