WeDoCommunication

Anna Thygesen

Anna Thygesen. Kommunikationsrådgiver og CEO


Anna er opvokset på en gård udenfor Aarhus. Selvom hun både har været omkring Handelshøjskolen i Aarhus, Exportakademiet også i Aarhus og har arbejdet i internationale virksomheder i Israel, USA, Spanien og Holland, har hun stadig fødderne solidt plantet i den jyske muld og kalder en spade for en spade. Anna bruger al sin tid på kommunikationsrådgivning og hun føler, hun har mere end 117 års erfaring med strategisk kommunikation, PR, branding, markedsføring og ledelse. Hun har siddet på begge sider af skrivebordet, ligesom hun både har været chef for 500 og for sig selv.

Anna ved rigtig meget om forbrugeradfærd. Særligt den kvindelige del af målgruppen, deres værdikultur og købsadfærd. Hun ved selvfølgelig også rigtig meget om den mandlige del af målgruppen. De er bare ikke helt så komplicerede som kvinder.

Anna rådgiver også virksomheder, når det brænder på. Når shitstormene raser, når direktørerne dummer sig, når salget svigter og køberne opfører sig træls, ja når omverdenen i det hele taget ikke opfører sig, som man troede den ville.

Anna har en udpræget næse for god – og dårlig kommunikation. Derfor arbejder hun altid sammen med virksomheder og brands, der kan tåle at høre sandheden. Anna vil ud over stepperne, hun kalder en spade for en spade og hun kan ikke stå for virksomheder, der hellere vil indtage udfordrerrollen end krybe langs panelerne. Strategisk kommunikation er Annas hjertebarn, så det slipper hendes kunder ikke for at forholde sig til.

Derudover har Anna skrevet et par bestsellers, er foredragsholder og optræder jævnligt som debattør og meningsdanner på TV og i radioen - Anna er fast paneldeltager i kultprogrammet “Det Vi Taler Om” på Radio24syv.

Anna bor på Amager og mener selv, at hun har været med til at gøre Amager trendy. Hun er en passioneret hockey-mom og bruger derfor det meste af vinteren på at fryse rumpetten af i iskolde hockeyhaller i Danmark og Sverige. Hun er den lykkelige ejer af to gadekryds, Ibsen og Sidney, fra henholdsvis Næstved og Lemvig. Hun er mor til Vilhelm på 13 år og kæreste med Bill, der er journalist og TV-producer og har sit eget produktionsselskab.

Anna har tidligere arbejdet og boet i Mellemøsten, Latin Amerika, Afrika, Europa og USA.

 

Brancher: 
Detailhandel/FMCG, hotel og konference, finanssektor, fast ejendom, livsstil og design, fødevarer, medicinal/OTC, turisme, tech, kultur- og underholdning, fashion, NGO, offentlige sektor